In 1986 werd de eigen productie van sandwichpanelen opgestart, terwijl Josse begon te dromen van een licht vrachtvoertuig voor in de stad. 4 jaar later was de eerste Profitbox een feit. Een schot in de roos, zo bleek al gauw, en een startpunt voor verdere uitbreiding en professionalisering.

Intussen, alweer een paar decennia verder, staat Michaël De Keersmaecker mee aan het roer van JDK. Niet dat vader Josse van de voorgrond verdwenen is, in tegendeel. Maar Michaël staat stevig aan zijn zijde, om continuïteit en vernieuwing te garanderen. Samen met hun 20-koppige team stappen ze de toekomst van JDK enthousiast tegemoet.

Jdk Atelier

Betrouwbare partner voor panelen en isolatie

Het vertrouwen van je klanten, dat moet je verdienen. Daar is iedereen bij JDK het over eens. Hoe we dat doen? We maken kwaliteitsproducten: met de grootste zorg en deskundigheid, met oog voor detail, een innovatieve blik en 100% maatwerk. Het vertrouwen bestendigen en tevreden klanten telkens zien terugkomen, dat blijft onze missie voor de komende jaren.

Toekomstvisie en milieubeleid gaan hand in hand. Met enige trots kunnen we zeggen dat de JDK Profitbox een staaltje van duurzaamheid is. Door het lichtgewicht verbruikt de wagen een minimum aan brandstof, wat zorgt voor een beperkte CO²-uitstoot. De panelen zijn quasi onverwoestbaar en kunnen in het slechtste geval lokaal worden hersteld zonder de hele wand te vervangen: zo beperken we afval tot een minimum. Bovendien zijn de zijwanden wit in de massa – dat spaart dan weer heel wat liters verf uit.

Van advies tot uitvoering: bij JDK mag je rekenen op de beste kwaliteit.

Profitbox Met Laadklep

Ook samenwerken met JDK?

Vraag vandaag nog je offerte aan